workshops

Het is mijn missie om mensen dichterbij zichzelf en de natuur te brengen. Daarom organiseer ik workshops waarin je spelenderwijs in contact komt met jouw eigen natuur en de de wereld om je heen. Hieronder vind je mijn aanbod voor het jaar 2023, hier zullen nog aanvullingen op komen, check deze website en mijn facebookpagina voor actuele informatie: www.facebook.com/koen.plantenziel.

Workshop kruidenhanger maken: ‘Healing herbs: you’ll get the hang of it!’

Maak zelf jouw eigen kruidenhanger ter ondersteuning van je persoonlijke processen en innerlijke reis. Tijdens deze workshop duiken we samen in de wondere wereld van de helende kruiden en ervaar je welke kruiden jij op dit moment aantrekt. Waar kan jij hulp bij gebruiken en welke kwaliteiten wil je in jou nog bekrachtigen? Je leert op je eigen manier af te stemmen op de frequenties van de kruiden om zo je eigen kruidenmengsel te maken. Je krijgt hierdoor beter zicht op je manier van waarnemen en je versterkt je intuïtie. Daarna knopen we dit tot een hanger die je niet alleen energetisch ondersteunt maar die jouw nek ook zal sieren!

Je kan de kruidenhanger ook voor iemand anders maken, leuk om als cadeau te geven! Neem een foto mee van de persoon zodat je een referentie hebt (een heldere profielfoto van facebook of Whats App is ook prima).

Je kan je opgeven via dit evenement of door een mailtje te sturen naar: koenvdschoof@plantenziel.nl

Datums worden nog gepland voor voorjaar 2023, op een doordeweekse avond van 19.30-21.30u, er is plaats voor 8 personen per avond

Kosten: € 25,- inclusief materialen en Chagathee met lekkers

Locatie: volgt later

 

 

 

Workshop ‘Spelen met licht’

Heb jij ook het gevoel dat je meer te bieden hebt aan de wereld dan je op dit moment doet? Loop je vast in je huidige manier van leven en zoek je verdieping? Voel je een nog onbenutte potentie in je en wil je daarmee in contact komen? Ben je op zoek naar het antwoord op de vraag: wat is mijn zielsmissie en hoe kan ik die uitvoeren? Misschien resoneren de termen lichtwerker of energiewerker met je maar weet je niet hoe je dit kunt belichamen?

Dan is de workshop ‘Spelen met licht’ wellicht iets voor jou! In deze workshop breng ik je in contact met het voelen en ervaren van energie. Deze workshop is bedoeld om je kennis te laten maken met de ‘werkelijke’ wereld om je heen. Er zullen deuren voor je open gaan en je blik op wat realiteit is zal ruimer worden. Je leert spelenderwijs ontdekken wat energie is en hoe jij met je unieke talenten energie kunt waarnemen en ermee kunt spelen, om uiteindelijk de wereld vorm te geven die jij graag wenst. En om tot de ontdekking te komen dat er geen beperkingen zijn in het werken met energie! Speels dus, want via oefeningen met elkaar en verschillende bomen, kruiden en alledaagse voorwerpen leer je omgaan met energie waarnemen. Ook leer je om jezelf te beschermen tegen overmatige prikkels en invloeden van buitenaf en leer je om jezelf energetisch schoon te maken (en te houden).

Spreekt dit je aan en wil je jezelf op diepere lagen leren kennen, wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar: koenvdschoof@plantenziel.nl. We werken met een groep van maximaal 8 personen zodat er binnen een intieme sfeer gewerkt kan worden en je de ruimte krijgt om te ontdekken en energie te ervaren zoals het voor jou klopt. En om een veilige setting te creëren zodat je je vrij voelt om (eindelijk) te delen wat jij al hebt ervaren in het waarnemingen van energie.

Datums worden nog gepland voor voorjaar 2023, op een doordeweekse avond van 19.30-21.30u, er is plaats voor 8 personen per avond

Kosten: € 25,- inclusief materialen en Chagathee met lekkers

Locatie: volgt later