Een reading vertaal ik zelf graag als ‘het lezen van de ziel’. In afstemming met jouw onderbewustzijn komen boodschappen in de vorm van beelden en/of woorden naar voren die je kunnen helpen om meer inzichten te krijgen in allerhande actuele thema’s die jij in je leven tegenkomt. Het is een laagje dieper kijken in jezelf.

 

Mijn werkwijze is voornamelijk intuïtief, de beste methode voor healing dient zich in het moment aan en is dienend aan wat JIJ op dat moment nodig hebt en mag ontvangen. Maatwerk dus.

 

plantenreizen

Soms kan het nodig zijn om los te komen van hardnekkige overtuigingen en patronen. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je bent op een kruispunt aangekomen en je weet niet welke afslag je nu moet nemen. Misschien wil je inzicht op een langlopend thema of je worstelt al langer met de vraag: wat kom ik hier eigenlijk doen? Een trancereis met plantenfrequenties kan dan inzichten geven die je volgende stap makkelijker maken.

 

kruidenhangers en smudgemengsels

Planten hebben bijzondere kwaliteiten die ons fysiek en energetisch kunnen helpen bij onze levensprocessen. Onze voorouders leerden deze magische eigenschappen van de planten kennen en vandaag de dag is deze kennis nog steeds voor ons beschikbaar.

 

In balans leven is een kunst en het optimaliseren van je werk- of woonomgeving kan hieraan een grote bijdrage leveren. Zodat je je thuis voelt, in je eigen huis of binnen je werkomgeving.

Walk of Wonders

De paden op, de lanen in! Op magische ontdekkingsreis door de wereld van Moeder natuur…

bomen voor de toekomst

In mijn beeld van de ideale wereld is de mens compleet verbonden met de natuur en is de aarde groen. De tijd van roofbouw en kap is voorbij, tijd om bomen te planten! Voor ons als mensheid nu en voor de toekomst.