‘Reconnect with nature’ is mijn slogan en tevens mijn missie. En geen betere manier om je te verbinden met de natuur door te wandelen. Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis waarin je anders leert kijken naar je omgeving. Met behulp van wichelroedes, kristallen en vooral onze eigen ‘antennes’ en zintuigen verkennen we de fysieke en energetische wereld van de natuur.
 
Om te ontdekken wat er allemaal groeit, om je te verbinden met de plantenwereld en de daaraan verbonden elementwezens. En hoe je hiermee op je eigen unieke wijze kunt communiceren. Om te proeven welke prachtige smaken moeder Natuur te bieden heeft. Om te zien en te voelen wat energielijnen doen en hoe dit alles samenkomt in het landschap. Om te ontdekken dat alles verbonden is.
 
In 2023 zullen we maandelijks op pad gaan en verkennen we het Zuid-Limburgse landschap. We zullen struinen door bossen, over heuvels en langs oeroude wegen en zullen ontdekken dat we hiermee onszelf ook beter leren kennen, stapje voor stapje.
 
Houd deze pagina dus in de gaten als je een keertje mee wilt wandelen en check ook mijn facebookpagina: www.facebook.com/koen.plantenziel