Dit zijn mijn standaard prijzen. Overleg naar draagkracht en inkomen is bespreekbaar.

Reading met het plantenorakel

Een reading varieert van ongeveer 3 kwartier tot maximaal 2 uur en kost € 67,50 per uur. De prijs wordt berekend op de duur van de sessie.

Healing

Een healingsessie met verschillende technieken varieert van 1 tot maximaal 2,5 uur. In deze sessie zit ook altijd een reading met het plantenorakel om jouw verstoringen/ blokkades aan het licht te brengen. Een healing kost € 67,50 per uur. De prijs wordt berekend op de duur van de sessie.

Plantenreis

Een trancereis met plantenfrequenties kost € 160,-  en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Kruidenhanger op maat

Deze kruidenhangers worden afgestemd en samengesteld op iemands energie. Uit een keuze van ruim 40 kruiden ontstaat een mengsel dat uniek is voor die persoon. Ook verkoop ik kruidenhangers met een algemene kruidenmix voor ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ en ‘Van hoofd naar hart’. Een kruidenhanger kost € 17,95  (excl. verzendkosten).

De flesjes voor betere nachtrust ‘Diepe slaap en ontspanning’ bevatten kristallen en kruiden en kosten €18,95  (excl. verzendkosten). Je krijgt hier ook een houder bij zodat je hem op je nachtkastje kan zetten. Dit mengsel is ook als hanger verkrijgbaar voor € 17,95  (excl. verzendkosten).

Smudgemengsels

Een smudgemengsel op maat kost € 10,00 . De elementenmengsels AARDE, WATER, LUCHT en VUUR zijn € 7,50 per stuk. Je kan ook een box bestellen met alle 4 de elementen voor € 25,-.

De wierookbrander met theelicht kost € 15,-. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Huis, tuin en kantoorreiniging

De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het object. Ik hanteer hiervoor mijn uurtarief van € 67,50. Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Workshops

Ik biedt diverse workshops aan. Kijk op mijn Facebookpagina voor actuele workshops: www.facebook.com/koen.plantenziel

Magische wandelingen

Elke maand rondom de volle maan gaan we de natuur in. Kijk op mijn Facebookpagina voor data en prijzen: www.facebook.com/koen.plantenziel

Energetisch tuinontwerp

Elk object is uniek en het creëren van jouw optimale leefomgeving is maatwerk. Neem contact met me op voor een passende en vrijblijvende offerte.