Samen maken we een mooiere wereld! Van elk verkocht product of geleverde dienst gaat 10% naar een Stichting die zich inzet voor het vergroenen van de aarde. Denk aan de aanplant van fruitbomen in een voedselbos, de ondersteuning van lokale zelfvoorzienende projecten tot het bebossen van ruderale terreinen voor biodiversiteit.

Dit zijn mijn standaardprijzen, overleg naar draagkracht en inkomen is bespreekbaar. 

Reading met het plantenorakel

Een reading varieert van ongeveer 3 kwartier tot maximaal 2 uur en kost € 70,- per uur. De prijs wordt berekend op de duur van de sessie.

Sjamanistische healing

Een healingsessie met verschillende sjamanistische technieken varieert van 1 tot maximaal 2,5 uur. In deze sessie zit ook altijd een reading met het plantenorakel om jouw verstoringen/ blokkades aan het licht te brengen. Een healing kost € 70,- per uur. De prijs wordt berekend op de duur van de sessie.

Plantenreis

Een trancereis met plantenfrequenties kost € 172,-  en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Kruidenhanger op maat

Deze kruidenhangers worden afgestemd en samengesteld op iemands energie. Uit een keuze van ruim 40 kruiden ontstaat een mengsel dat uniek is voor die persoon. Een kruidenhanger op maat kost € 23,-  (excl. verzendkosten). Ook verkoop ik kruidenhangers met een algemene kruidenmix voor ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ , ‘Diepe slaap en ontspanning’ en ‘Van hoofd naar hart’. Deze kruidenhangers kosten € 18,95 (excl. verzendkosten).

Smudgemengsels

Een smudgemengsel op maat kost € 11,- . De elementenmengsels AARDE, WATER, LUCHT en VUUR zijn € 8,- per stuk. Je kan ook een box bestellen met alle 4 de elementen voor € 27,50,-.

De wierookbrander met theelicht kost € 16,50,-. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Huis, tuin en kantoorreiniging

De prijs hiervoor is afhankelijk van de grootte van het object. Ik hanteer hiervoor mijn uurtarief van € 70,-. Een gemiddelde sessie duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Walk of Wonders

Door het jaar heen geef ik magische wandelingen op diverse plekken in de natuur. De uitwisseling hiervoor is € 25,-. Dit is inclusief een kopje chaga thee en wat lekkers. Op de pagina Agenda vind je waar de volgende Walk of Wonders plaatsvinden.

Mocht je de Stichting willen steunen zodat er meer bomen kunnen  worden geplant dan kan dat, graag zelfs!

Je kunt contact met me opnemen via de contactpagina of je gift storten op het bankrekeningnummer: NL86KNAB0411204831