Mijn werkwijze is voornamelijk intuïtief, de beste methode voor healing dient zich in het moment aan en is dienend aan wat JIJ op dat moment nodig hebt en mag ontvangen. Maatwerk dus. Een healing kan op vele lagen en thema’s werken zoals het oplossen van karma, het wegnemen van blokkades, het uitlijnen van de chakra’s en meridianen, bagage uit vorige levens maar ook het oplossen van patronen en beperkende overtuigingen.

Tijdens een sjamanistische healingsessie maak ik gebruik van diverse hulpmiddelen, technieken en energievormen. Ik stem me af op jouw energieveld en voel welke energievorm er zich voor jou aandient. Dit kan  de helende energie van plantenspirits, engelen, natuurwezens of moeder Aarde zijn maar ook opgestegen Meesters en Sterrenvolken kunnen hun energie als hulpbron aanbieden. Binnen deze krachtvelden gebruik ik graag kristallen, plantenfrequenties, krachtvoorwerpen en muziekinstrumenten om heling te bevorderen.

Naast deze technieken maak ik ook graag gebruik van de kennis van onze voorouders en geef deze vorm middels sjamanistische rituelen en handelingen. Met een drumritueel bijvoorbeeld is het goed mogelijk om oude energielagen los te trillen zodat die kunnen worden geïntegreerd. Ik gebruik ook graag mijn stem die ook fungeert als stemvork om specifieke lagen in trilling te brengen. Via mijn stem komt soms ook lightlanguage door wat weer een andere heling in werking kan zetten. Het zijn allemaal tools die ik in kan zetten om voor jou het beste uit een sessie te halen.