Veel mensen verlangen naar een manier om meer verdiepende inzichten te krijgen en er zijn verschillende plantmedicijnen beschikbaar die daar een ingang voor bieden. Maar velen van ons ervaren ook een grote weerstand in het innemen van hallucinerende middelen zoals paddo’s, ayahuasca of LSD. Deze stoffen kunnen ook een nadelig effect op ons lichaam hebben en de neveneffecten van een ‘bad trip’ kunnen nog lang merkbaar zijn, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bij een plantenreis breng ik de frequenties van verschillende tripplanten in jouw energieveld, waarbij de daadwerkelijke stoffen niet in je lichaam hoeven te worden gebracht. Dit heeft als voordeel dat de eventuele “bijwerkingen” dan ook niet fysiek hoeven ervaren te worden. Daarbij neemt de duur van zo’n fysieke reis al snel een dag in beslag en is er vaak een specifieke voorbereiding i.v.m. voeding en levensstijl nodig alvorens het plantenmedicijn in te nemen. Voor deze reis hoeft dit dus niet. Je voelt de werking veel sneller omdat de frequenties niet eerst door het lichaam opgenomen hoeven te worden. Het geeft je een zachte manier om tot diepere inzichten te komen. 

Ik werk met verschillende psychoactieve frequenties afkomstig van planten en paddenstoelen zoals ayahuasca, vliegenzwam, psilo’s, peyotecactus en een mix van ‘heksenkruiden’ die in onze lage landen werden gebruikt om toegang tot de Goden te krijgen. Welke frequenties voor jou geschikt zijn hangt af van je energieveld en wat jouw vraag of intentie is. Dit is maatwerk en door het juiste plantmedicijn te kiezen voor jouw systeem krijg je de beste optie die voor jou het prettigst is.

Een trancereis met plantenfrequenties duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5  uur waarvan je een vol uur op reis bent. We beginnen met een gesprek om jouw intenties duidelijk te maken en te bepalen wat je uit de reis wilt halen. In het moment wordt duidelijk met welk plantmedicijn je mag gaan reizen. Wanneer je ligt krijg je een energetische reiniging en wordt je uitgelijnd met edelstenen en aanvullende plantenfrequenties . Deze uitlijning zorgt voor een optimale verbinding waarbij de verbinding met de aarde erg belangrijk is. Ik gebruik hiervoor verschillende bollen van aardende edelstenen. Dan wordt jouw lichaam bewierookt met speciale kruiden die je openen en zuiveren en start ik de bijpassende muziek.

Ik heb voor de plantenfrequenties een playlist gemaakt die je in staat stelt om makkelijk contact te maken met de energieën van de planten (de spirits) om zo je inzichten te ontvangen. De muziek neemt je in golven mee om tot in de diepste lagen van je onderbewustzijn te komen. Tijdens je reis blijf ik afgestemd op jouw energie en reis ik mee binnen jouw energieveld om je te begeleiden en bij te sturen als dat nodig is. Het tussentijds bewieroken van je lichaam helpt om vrijgekomen energie te neutraliseren en je in de optimale verbinding met het plantmedicijn te houden.

Na de reis nemen we de tijd om je weer helemaal in het hier en nu te komen en bespreken we jouw ervaringen (als je dat wenst) en krijg je tips mee om je inzichten thuis verder te laten integreren.

Klik op de onderstaande button voor ervaringen van reizigers.