Een reading vertaal ik zelf graag als ‘het lezen van de ziel’. In afstemming met jouw onderbewustzijn komen boodschappen in de vorm van beelden en/of woorden naar voren die je kunnen helpen om meer inzichten te krijgen in allerhande actuele thema’s die jij in je leven tegenkomt. Het is een laagje dieper kijken in jezelf.

Ik gebruik hiervoor graag mijn unieke plantenorakel, dat ik zelf heb ontwikkeld. Het orakel is opgebouwd uit hout van 54 verschillende soorten bomen, struiken en klimplanten. Elke boom en plant heeft unieke eigenschappen en kwaliteiten waarmee ik jou via het orakel in contact kan brengen. Deze planten zijn gerangschikt in drie ringen rondom een bergkristalbol en ik heb gebruik gemaakt van invloeden vanuit het sjamanisme/paganisme om het orakel vorm te geven. Denk hierbij aan het medicijnwiel van de Native Americans, de jaarfeesten en maanstanden vanuit de Wicca en de Keltische bomenkalender. Deze stromingen waren allemaal sterk verbonden met de natuur en de natuurkrachten en vanuit een eigen verbondenheid werk ik hier ook graag mee. De wijsheid van onze voorouders is een groot goed dat als kompas kan dienen in de tijd waarin we nu leven.

Voor elke sessie wordt er een Heilige Ruimte geschapen zodat de energie vrij is om jouw vraag te ontvangen. Dit gebeurt vanuit een kort (meditatief) afstemmingsmoment tussen jou, mij  en de planten. Daarna kun je een vraag of een thema inbrengen maar je kunt ook zonder vraag kijken wat de planten je op dat moment te vertellen hebben. Met mijn inzichten in de kwaliteiten van de planten en mijn invoelend vermogen kan ik je vertellen welk beeld van jouw binnenwereld de planten laten zien.  Door een reading met het Plantenorakel wordt er duidelijk wat daadwerkelijk aandacht vraagt en wat jou direct zal helpen.

Na een reading zou een healing raadzaam kunnen zijn om eventueel zichtbaar geworden blokkades op te heffen. Dit kan direct na de reading maar je kunt hiervoor ook een aparte afspraak maken. Zo maak je optimaal gebruik van de informatie die uit de reading is gekomen en versnel je je ontwikkeling. Lees hiervoor meer op de pagina Sjamanistische healing.