Planten hebben bijzondere kwaliteiten die ons fysiek en energetisch kunnen helpen bij onze levensprocessen. Onze voorouders leerden deze magische eigenschappen van de planten kennen en vandaag de dag is deze kennis nog steeds voor ons beschikbaar.

Met deze mooie kwaliteiten van de planten maak ik kruidenhangers ter ondersteuning van persoonlijke processen. Deze hangers zijn gevuld met verschillende kruiden en plantendelen die ieder hun specifieke werking hebben op onze energiestroom. Soms voeg ik ook edelstenen aan het mengsel toe als dit wenselijk blijkt. De kruidenhangers worden helemaal afgestemd op jouw energie (of van iemand anders als je hem cadeau wilt doen) en zorgen voor een balans in je energieveld.

De kruiden (en edelstenen) bieden ondersteuning bij huidige thema’s zoals het loslaten en integreren van emoties, angst en beperkende overtuigingen, brengen lichtheid en liefde in je hart,  zorgen voor een betere doorstroming van jouw energie en helpen om afvalstoffen af te voeren.

De kruiden zijn specifiek geselecteerd voor deze eigenschappen en werken op meerdere bewustzijnslagen doordat ze multidimensionaal worden geopend. Ze worden opgeladen en gezuiverd door piramide-energie en krijgen een energetische bescherming mee voordat ze worden verstuurd zodat de energie optimaal en klaar voor gebruik is. Deze magische kruidenhanger geeft je voor een lange tijd ondersteuning bij jouw persoonlijke processen en je kunt je hanger voorzien van ‘verse’ energie door hem te ontladen en opladen in maanlicht.

Er zijn ook kruidenhangers met een specifiek thema verkrijgbaar.

De kruidenhangers voor ‘Persoonlijke ontwikkeling’ zijn specifiek samengesteld om een zo breed mogelijke ondersteuning te bieden aan jouw innerlijke processen en hebben een positieve invloed op alle chakra’s en energiesystemen.

Het mengsel ‘Van hoofd naar hart’ maakt het makkelijker om het denken los te laten en in de overgave te stappen, iets wat een thema is voor ons allemaal in de huidige tijd.

Daarnaast heb ik een kruidenmengsel voor ontspanning en een betere nachtrust: ‘Diepe slaap en ontspanning’. Dit is een samenstelling van kristallen en kruiden in een flesje die je op je nachtkastje kan zetten met de bijgeleverde standaard of onder je kussen kan leggen. De gecombineerde werking zorgt voor ondersteuning van een goede nachtrust op verschillende lagen. Dit kruidenmengsel is ook als hanger verkrijgbaar.