Elke dag en in elk moment vind er uitwisseling plaats tussen jou en je directe omgeving en een goede zorg voor beide is gewenst voor een prettig leven. Ik ondersteun je graag met het creëren van jouw ideale leef- en werkomgeving door het in balans brengen van de energieën op die plekken.

Bij een verhuizing van woon- en werkplek is dit zeker aan te raden. Het is wel zo fijn dat je je nieuwe plek met een frisse en schone lei inneemt. Je wilt toch immers niet terecht komen in de jarenlange woon- of werkenergie van de vorige eigenaar(s)? Vaak wordt er niet gedacht aan een energetische schoonmaak van huis-, tuin- en werkomgeving waardoor mensen ongemerkt last kunnen krijgen van allerlei niet verklaarbare kwaaltjes en onprettige gevoelens. Ook in een bestaande werk- of leefsituatie kan de omgeving ‘vol lopen’ door de energie die je dagelijks toevoegt aan jouw leefomgeving. Bedenk ook: hoe meer mensen in een ruimte, hoe meer energie er elk moment toegevoegd wordt!

Tijdens een balancering van huis, tuin of kantoor stem ik me af op de energie van de ruimte(s) en vorm zo een beeld van de aanwezige energiestromen. Verstoringen hierin zijn vaak terug te leiden naar vorige eigenaars/bewoners, gestapelde werkenergie, entiteiten, wateraders en aardstralen maar zeker ook naar elektrische apparatuur die straling uitzenden. Met een energetische reiniging haal ik de oude en overtollige energie weg (wordt getransformeerd in liefde) en laat nieuwe energie instromen die jou het beste dient. Soms kan het advies zijn om lampen te vervangen die teveel straling uitzenden of kan ik het plaatsen van edelstenen in en rond het huis en apparatuur aanraden. Door het aanbrengen van edelstenen en/of krachtvoorwerpen wordt de positieve energie gevoed en de aanwezige energielijnen versterkt. Ook het verplaatsen van meubilair kan al een wonderbaarlijke verandering in de energiestroom hebben.

Dit zijn slechts een paar praktische voorbeelden voor het optimaliseren van jouw woon- of werkomgeving. Ik help je hier graag mee zodat thuis ook echt als thuis voelt.