Power of plant medicine …

“Ik heb onder begeleiding van Koen een mooie innerlijke reis mogen ervaren met plantenfrequenties, waarbij de frequenties van de op dat moment voor mij geschikte psychoactieve planten in mijn energieveld gebracht werden.  Bij deze reis worden de plantenfrequenties ook ondersteund door kristallen en muziek. De setting in de yurt is aangenaam en geeft een welkom en veilig gevoel. Ik voel me ook heel welkom en ben erg benieuwd naar wat er zich mag gaan ontvouwen.

Eerst bepaalt Koen aan de hand van mijn intenties en energieveld welke frequenties geschikt zijn. Het plantmedicijn waar ik mee mag reizen is Ayayuasca. Vervolgens ga ik liggen en zet een slaapmasker op om nog beter in mezelf gefocusseerd te blijven. De planten en ondersteunende kristallen worden in een speciale setting opgesteld (Kubus van Metatron) waar achter zich een Phi-kristal bevindt. Zodra de punt van het Phi-kristal in mijn richting gedraaid wordt, voel ik dat ik onmiddellijk uitgelijnd word, mijn kruin opent en ik voel ook aarding … de frequenties komen binnen en de reis begint.

De muziek is ondertussen gestart en zorgt voor een mooie en ondersteunende begeleiding … door afwisselende tempo’s voelt het voor mij als een golfbeweging waarbij intense momenten weer afgewisseld worden door rustige, waarna de intensiteit weer toeneemt. De frequenties brengen me vrijwel onmiddellijk bij heel oude en diepe pijnstukken, waarbij ik heldere inzichten mag ontvangen over wat er speelt. Deze stukken worden aangeraakt, open “gewerkt”, gezien, in liefde en licht omarmd en vervolgens losgelaten waarbij dit ook fysiek erg merkbaar is door de ruimte die er ontstaat. Ik ontvang ook nog veel andere inzichten en ook mooie visuals.

Het is voor mij onmogelijk om al wat ik ervaren heb hier te verwoorden en deze ervaring zal natuurlijk voor iedereen anders zijn. Het was voor mij erg belangrijk om diep te blijven ademhalen om zo in mijn centrum te blijven tijdens de intense momenten en ik kon ook steeds de aanwezigheid van Koen als ankerpunt in het veld voelen. Er gebeuren zoveel dingen tegelijkertijd zowel fysiek alsook op andere niveaus … de schaduwstukken waren erg intens, maar geleidelijk aan werd het steeds lichter tot op een gegeven moment alles licht was en ik een geweldig gevoel van vrede, vreugde en liefde ervaarde … gewoon ZIJN … in verbinding met de Bron … en met dit gevoel eindigde na ongeveer één uur deze bijzondere reis. Na de reis was het fijn om, onder het genot van een lekker kopje goudgele chaga thee (aardend en verwarmend), te landen en ervaringen uit te wisselen.

Dit was voor mij een erg bijzondere, intense, mooie en helende ervaring, die ik zeker nog eens ga herhalen en zeker ook wil aanraden. Dank je Koen voor het faciliteren van deze bijzondere ervaring, voor je aangename begeleiding, ondersteuning en voor holding space”. Evi.

“Ik heb een plantenreis gedaan onder begeleiding van Koen. In een bedding van ontspannenheid, veiligheid en rust ben ik in verbinding met de energie van de wilde zwam op reis gegaan. Koen zet een krachtig veld weg, ondersteund door diverse planten, kristallen, spirituele technieken en lichtwezens. Mijn lichaam reageerde erg krachtig op dit liefdevolle veld en ik werd geactiveerd door de muziek. Koen weet met zijn energie de space te holden waardoor ik in volledige overgave kon gaan en heldere inzichten ontving. Ik zou iedereen aanraden om een sessie of een plantenreis bij Koen te ondergaan. Hij werkt vanuit een hele pure en subtiele energiebron, wat ik tot nu toe niet eerder heb ervaren”. Kirsten