Over mij

Thuiskomen in jezelf

Ik ben Koen van der Schoof, heks, sjamaan en channeler. Al vanaf jongs af aan heb ik een sterke connectie met de natuur. Alles wat leefde, zowel boom, boterbloem als buizerd hadden mijn aandacht en ik speelde als kind de meeste tijd in het groen in de buurt. Mijn grote held was mijn opa, ook een echt natuurmens en zijn moestuin was een lusthof voor mij als jonge avonturier.

Die connectie was (en is nog steeds) de basis voor de verdere stappen in mijn leven. Ik koos voor het hoveniersvak waarbij plantenkennis mijn echte passies werd. In mijn vrije tijd verslond ik boeken over de geneeskrachtige werking van kruiden en verzamelde hier ook zaden van. De aantrekkingskracht van de plantenwereld was enorm.

Tegelijkertijd was de vraag: ‘waarom ben ik hier op aarde?’- altijd aanwezig en ik had als jong mens al snel het gevoel dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik begon met het lezen van esoterische boeken en volgde meditatieworkshops. Spiritualiteit kreeg een vaste plaats in mijn leven en ik begon verklaringen te zoeken voor de gevoelens en waarnemingen die ik soms had.

Ik verdiepte me in hekserij en sjamanistische technieken, volgde de Merlijn opleiding en de opleiding Meervoudige Merkabatechnieken. Door deze verdieping leerde ik vooral mezelf beter kennen en merkte dat ik op een andere manier contact kon maken met planten, mensen en dieren. Er opende zich een hele nieuwe wereld voor mij, ik kwam thuis.

Spiritualiteit en mijn liefde voor de natuur vloeiden samen en het vormgeven hiervan met mijn eigen praktijk is een droom die is uitgekomen. Ik vind het fantastisch dat ik mensen kan helpen met allerlei levensvragen en bewustwordingsprocessen en dat ik kanaal mag zijn om boodschappen door te geven. De natuur geeft me alle handvaten en tools om dienstbaar te zijn aan mijn medemens en daardoor groei ik ook weer als mens.

Een liefdevolle groene groet, Koen

Missie

Wij mensen staan niet los van de natuur, wij zijn de natuur. We zijn scheppende wezens die onze eigen realiteit creëren, op een prachtige planeet die Aarde heet.

Vanuit dit besef help ik je graag om terug te keren naar deze natuurlijke staat van zijn, zodat jij het leven kan manifesteren zoals jij dat wenst. Door licht te laten schijnen op AL jouw aspecten en ervaringen worden blokkades opgeheven en integreer je ook delen van jezelf waar je niet zo blij mee bent. Juist dat maakt ons tot mens: het voelen, (her)beleven en het omarmen van al onze ervaringen inclusief de daarbij vrijgekomen emoties en gevoelens. Zo leer je jezelf beter kennen en kom je thuis bij jezelf.

Door zelf JA te zeggen tegen het leven en dit proces te doorlopen- het is een ‘on going proces’ van leren dat nooit stopt- kwam ik steeds meer thuis bij mezelf en ontdekte ik mijn kwaliteiten die ik met de wereld kan delen. Moeder Aarde en de natuur zijn hierbij mijn beste leermeesters en gebruik mijn inzichten en kwaliteiten als ondersteuning om jouw levenservaringen te helpen integreren en je de kans te geven de beste versie van jezelf te leven. Zo breng ik jou weer terug in contact met de natuur, wie jij van nature bent.

Visie

Wij zijn allen verantwoordelijk voor ons eigen welzijn, ook al voelt dat niet altijd zo. Soms lijkt het alsof we een speelbal zijn van het leven maar het leven creëren we zelf. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding want alles is energie.

De buitenwereld prikkelt ons en laat ons via vele lessen en oefeningen als spiegel zien wat er in ons nog mag worden geïntegreerd. Onze ziel brengt de juiste spelers samen om het spel van ervaringen dat dualiteit heet uit te spelen en het is aan ons hoe we in elk moment onze rol neerzetten. We hebben dus altijd een keuze vanuit vrije wil hoe om te gaan met deze ervaringen, emoties en gevoelens. En we hoeven gelukkig niet alles alleen te doen, hulp vragen is een vorm van zelfliefde want je wenst jezelf het beste in alle situaties. Zo neem je verantwoordelijkheid voor het leven, dat we allen tezamen creëren.

Bij mij is een reading- of healingsessie dan ook altijd een vorm van samenwerking: jij stelt je open om diepere inzichten en heling te ontvangen zodat je verder kunt met het vormgeven van JOUW leven op JOUW manier. Ik open en hoed de energievelden zodat jij de mogelijkheid krijgt om ervaringen te integreren en jezelf te helen. Op deze manier kun je ervaren dat jij een krachtig wezen van licht en liefde bent dat prima in staat is om voor zichzelf te zorgen. En dat je geen slachtoffer maar juist de vormgever van het leven bent!

 

aanbod